آب دوغ و خیار تابستانی|آموزش آشپزي
تاریخ : شنبه، ۳ بهمن ۱۳۹۴
965 views
0دیدگاه
آب دوغ و خیار تابستانی
مواد لازم:
ماست: ۲ تا ۳ لیوان
خامه: ۳۰۰ گرم
خیار: ۶ عدد
سبزی خوردن: ۲۰۰ گرم
انگور یاقوتی: به مقدار لازم
گردو: ۳۰۰ گرم
نان تافتون: ۲ تا ۳ عدد
آب: به مقدار لازم
یخ: به مقدار لازم
انگور یاقوتی، گردو، خیار، سبزی خرد شده، خامه، ماست، تکه های نان را در ظرف بزرگی بریزید سپس کمی آب به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید در آخر یخ، نمک و فلفل سیاه را بریزید. و تا زمان سرو در یخچال قراردهید تا خنک شود.
نکته |
به جای انگور یاقوتی می توانید از کشمش پلویی استفاده کنید.
نکته |
بهتر است گردوی خرد شده را چند ساعتی در آب سرد خیس کنید.
نکته |
می توانید خامه را حذف کنید.
نکته |
به جای آب می توانید شیر اضافه کنید. میزان آب بدلخواه است می توانید کم یا زیاد کنید.
نکته |
۲۰۰ گرم سبزی خرد شده مورد نیاز است.
نکته |
این مقدار مواد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.
مرحله ۱
مرحله ۲
مرحله ۳
مرحله ۴
مرحله ۵
مطالب مرتبط
نظری بدهید
مطالب مرتبط
مطالب تصادفی
- دانلود قالب وردپرس ژوپیتر
- کیک اسفنجی ساده|آموزش آشپزي
- مکمل بدنسازی داروخانه آنلاین دکتر مستوفی فروش مکمل بدنسازی مجاز
- سالاد زمستانی
- خورش بادنجان پیچی|آموزش آشپزي
- آهنگ تیتراژ سریال برادر
- مانیکوتی اسفناج با سس گوجه|آموزش آشپزي
- تیرامیسو|آموزش آشپزي
- تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ|آموزش آشپزي
- شیرینی قورابیه بادام
- تخم نطفه دار کاکادو
- شیر برنج کشمش|آموزش آشپزي