آشنایی با روش تهیه پخت سوپ

سوپ سبزی با ورمیشل

(سفره افطار)

مواد لازم :

لوبیا سبز                                                     ۵۰۰ گرم

سیب زمینی                                                  ۱ عدد

سیر                                                            ۲ عدد

رب گوجه فرنگی                                            ۱ قاشق سوپ خوری

زرده تخم مرغ                                                ۳ عدد

روغن زیتون                                                   ۴ قاشق سوپخوری

نعناع                                                          ۲ قاشق سوپ خوری

ترخون                                                        ۲ قاشق سوپ خوری

ورمیشل                                                      ۲۵۰ گرم

آب گوشت                                                   ۴ فنجان

فلفل                                                          به میزان لازم

نمک                                                           به میزان لازم

طرز تهیه :

لوبیا را با آب گوشت نیم پز میکنیم و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم , سپس سیر را کوبیده و در روغن زیتون کمی سرخ میکنیم و همراه با ورمیشل داخل سوپ میریزیم سپس اجازه می دهیم  همه این مواد پخته شوند ولی زیاد له نشود , آنگاه رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل میکنیم و داخل سوپ میریزیم و باندازه کافی نمک و فلفل میزنیم . زرده تخم مرغ را کم کم داخل سوپ میکنیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را از روی آتش بر میداریم و در سوپ خوری میریزیم.

سوپ سبزی با ورمیشل

در هنگام سرو:

نعناع و ترخون خرد شده را روی سوپ می ریزیم و همچنین می توانیم کمی پنیر رنده شده هم روی سوپ بریزیم.