آش رشته

مواد لازم:
لوبیا چیتی: ۱ لیوان
نخود: ۱ لیوان
عدس: ۱ لیوان
لوبیا سفید: ۱ لیوان
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
رشته آشی: ۶۰۰ گرم
پیاز داغ: ۱ لیوان
سیر داغ (سرخ شده): ۱/۲ لیوان
سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،شوید، اسفناج): ۲ کیلوگرم
کشک: ۱ کیلوگرم
سیر داغ (سرخ شده): به مقدار لازم جهت تزیین
پیاز داغ: به مقدار لازم جهت تزیین
نعنا داغ: به مقدار لازم جهت تزیین

آش رشته

بنشن ها را یک روز خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ و سیر داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید.  نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند . زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید . بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش کمی جا بیافتد سپس در ظرف بریزید و با نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید.

 

 

نکته

اگر كشك به آش مي زنيد نمك نريزيد و اگر دوغ مي ريزيد به ميزان لازم نمك بزنيد.

نکته

براي خوش رنگ شدن آش بهتر است که پیاز داغ و سیرداغ را با زردچوبه سرخ کرده و به آش بیافزایید.

نکته

آشي كه مي خواهيد دوغ بزنيد سفت برداشته و اگر كشك مي زنيد شل تر برداريد.

نکته

اگر اسفناج در بازار نيست از برگ چغندر استفاده كنيد.

نکته

سبزی آش را نباید ریز خرد کرد.

نکته

نعنا داغ را با روغن مایع و جامد سرخ کنید.

نکته

براي تهيه كشك زرد، كشك را با زعفران و آب بجوشانيد.

نکته

می توان به جای آب از آب قلم استفاده کرد طعم خوبی به آش می دهد.

مرحله ۱

  • آش رشته

بنشن ها را یک روز خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید.

مرحله ۲

  • آش رشته
  • آش رشته

نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید.

مرحله ۳

  • آش رشته
  • آش رشته

سپس عدس و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.

مرحله ۴

  • آش رشته

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله ۵

  • آش رشته

سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند .

مرحله ۶

  • آش رشته
  • آش رشته

زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید . بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش کمی جا بیافتد .

مرحله ۷

  • آش رشته

برای درست کردن کشک زرد کافیست مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. اگر کشک شل است بهتر است زعفران دم کرده و کشک کمی جوشیده شود تا کشک سفت تر شود.

مرحله ۸

  • آش رشته