اسپاگتی با موزارلا

اسپاگتی با موزارلا

غذایی خوشمزه با عطر ریحان و موزارلای تازه !
نکاتی در رابطه با تهیۀ اسپاگتی با موزارلا :

۱- گوجه ها را در آب بپزید و پوستشان را جدا کنید.

اجاق را روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. قابلمه ای بزرگ از آب و نمک را روی اجاق بگذارید تا به جوش بیاید. گوجه فرنگی ها را در یک مخلوط کن چند بار بزنید تا به قطعات نسبتاً درشت درآید.
روغن زیتون را داخل ماهیتابه ای بریزید و شعله را زیاد کنید. سیر را به آن اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تا زمانی که بوی آن در آید تفت دهید. گوجه ها را اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۲ دقیقه به جوش بیایند و سس غلیظ شود.
در این حین، اسپاگتی را ۵ دقیقه در قابلمه آب جوش بپزید (بعد از ۵ دقیقه پختن هنوز ترد خواهد بود). پاستا را آبکش کنید و به قابلمه برگردانید.
مخلوط گوجه (سس)، ریحان، و نصف موزارلا را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را به یک ظرف دیگر منتقل کنید و روی آن را با پنیر باقیمانده بپوشانید. آن را داخل فر بگذارید و تا ۲۵ دقیقه آن را بپزید تا پنیر طلایی شود.