اسپاگتی میگو و کدو

اسپاگتی میگو و کدو

این بار اسپاگتی را به روشی متفاوت و با میگو میل کنید. نوش جان!
نکاتی در رابطه با تهیه ی اسپاگتی میگو و کدوسبز:

۱- اگر دسترسی دارید ۲ عدد از کدوها، کدوی زرد باشد. کدو ها را از طول به دو نیم کنید و آن ها را نازک ورقه ورقه کنید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- دانه های فلفل چیلی را جدا کرده و آن ها را باریک برش دهید.
۴- می توانید از شوید یا جعفری تازه استفاده کنید. آن را ریز خرد کنید.
۵- میگو ها را تمیز بشویید و پوست آن ها را جدا کنید.

اسپاگتی را طبق دستور العمل روی بسته ی آن بپزید. در این میان، درماهیتابه ای بزرگ کره را به همراه مقدار کمی روغن زیتون روی حرارت متوسط آب کنید. کدو ها را به آن اضافه کنید و تا کمی قهوه ای شوند، تفت دهید.
سیر، فلفل چیلی و میگو ها را به سایر مواد اضافه کنید و تا میگو ها مغزپخت شوند، بپزید. آن را از روی حرارت بردارید و آب لیمو را روی آن بچکانید.
وقتی پاستا پخت، آن را آبکشی کنید و مقداری از آب آن را نگه دارید. پاستا را به سایر مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. اگر پاستا خشک بود، مقداری آب پاستا روی آن بریزید. شوید یا جعفری را به آن اضافه کنید.
بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و سریعا سرو کنید. در صورت تمایل روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.