انواع پلو و چلو

انواع پلو و چلو

انواع پلو و چلو

پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ آن ها دقت و سلیقه کافی به کار برد. یک پلو و یا چلوی خوب هنر است و سلیقه ی یک کدبانوی ایرانی است پس لازم است با آنچه که ذیلاً تذکر داده میشود دقت بیشتری بشود.

نکته اول: تهیه برنج خوب و درجه یک است که با این علامت شناخته میشود برنج خوب بلند و باریک است و قطر آن در هر دانه به یک اندازه است.رنگ آن کمی زرد و بدون خرده است و زیر دندان کاملاً سفت و محکم می باشد.بدیهی است که چنین برنجی از لحاظ قیمت گرانتر تمام میشود ولی باید توجه داشت برنج های ارزان معمولی دارای ری کمتری است و مسلم است که تفاوت قیمت را ری بیشتر برنج جبران می کند.

نکته دوم: طرز خیس کردن برنج است که به طریق زیر انجام می شود.

برنج را باید به دقت تمیز کرد و با آب نیمه گرم چندین دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم بشوییم تا آب برنج کاملاً زلال شود سپس روی برنج مقداری آب نیمه گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد میریزیم.آب باید چهار ساعت روی برنج بماند تا کاملاً خیس بخورد.

انواع پلو و چلو

انواع پلو و چلو