باقلوا

باقلوا

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی باقلوا :

۱-برای تهیه این دستور از پسته و یا گردو پودر شده، استفاده کنید. به مقداری اضافی از آن، برای تزیین هم نیاز دارید.

۲-برای این دستور، کره را ذوب کنید.

۳-برای این دستور، خمیر های فیلو را از وسط برش دهید.

از قبل، فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید.در ظرفی، پودر پسته ( یا گردو)، پودر دارچین و پودر سوخاری را با هم ترکیب کنید.
سینی فری (به ابعاد ۲۴ در ۳۴ سانتی متر) را با، کره چرب کنید. ۱۰ لایه از خمیر فیلو را در سینی فر قرار دهید. میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید. روی خمیر های باقیمانده را با پارچه ای نمدار بپوشانید. یک چهارم از ترکیب پسته را روی خمیر فیلو بریزید و پخش کنید. سپس روی آن ۴ لایه خمیر فیلو قرار دهید و میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید.و این کار را ۲ بار دیگر تکرار کنید. در مرحله آخر، پس از ریختن آخرین یک چهارم ترکیب پسته، ۱۰ لایه خمیر فیلو روی آن قرار دهید ؛ میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید.
کره باقی مانده را بر روی لایه آخر بریزید و پخش کنید. سپس آن را به شکل لوزی های سه و نیم تا چهار سانتی متری برش دهید. باقلوا ها را به مدت ۱ ساعت تا طلایی شوند، در فر قرار بپزید.
در این میان شیره ی روی باقلوا را درست کنید. در قابلمه ای شکر، عسل و یک و یک دوم پیمانه آب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا تا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد. سپس، آب لیمو را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بجوشانید. آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.
شیره ی گرم را روی باقلوای گرم بریزید و حدود ۶ ساعت یا یک شب کنار بگذارید و دراجازه دهید تا باقلوا شیره را به خود بکشد.بر روی آن پودر پسته بپاشید و سرو کنید.