بیسکویت با چیپس شکلاتی

بیسکویت با چیپس شکلاتی

استفاده از دو نوع چیپس شکلاتی، این بیسکویتِ نرم را خوشمزه تر می کند.
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت با چیپس شکلاتی:

۱- برای تهیه این دستور، اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۲- از سه چهارم پیمانه چیپس شکلات نیمه شیرین و سه چهارم پیمانه چیپس شکلات شیری استفاده کنید.
۳- با این میزان مواد ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد، نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید.
با همزن برقی با درجه متوسط رو به بالا ، کره (به دمای محیط) و شکر را برای ۳ تا ۵ دقیقه تا بیرنگ و پفدار شود، بزنید. وانیل و تخم مرغ (به دمای محیط) را اضافه کنید. درجه همزن را کم کنید. نیمی از آرد، سپس خامه ترش و بعد نیم دیگر آرد را به مواد اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. چیپس های شکلات را به مواد اضافه کنید و با کمک دست آن ها را با سایر مواد ترکیب کنید. خمیر را برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
از خمیر با قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی بردارید و در سینی فر به فاصله ی ۵ سانتی متر از هم قرار دهید. آن ها را اندکی پهن کنید. بیسکویت ها را برای ۱۲ تا ۱۴ دقیقه تا وسط آن ها سفت و رنگشان کمی طلایی شود، بپزید.