بیسکویت شکری بزرگ

بیسکویت شکری بزرگ

بیسکوئیت ها می تواند عصرانه ی خوبی برای یک روز تعطیل باشد. هم چنین تهیه ی آنها سخت و زمان بر نیست، پس هم حالا دست به کار شوید و بیسکوئیت های خانگی خود را برای امروز درست کنید !
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت شکری :

۱-برای اندازه گیری دقیق تر آرد، آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.
۲- برای این دستور به شکر اضافی برای تزیین بیسکویت ها نیاز دارید.
۳- اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.

فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد ، گرم کنید. در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید.
با استفاده از همزن برقی، با درجه متوسط رو به بالا، کره(به دمای محیط) و شکر را برای ۲ تا ۴ دقیقه بزنید، تا پف کند و سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند.
همزن را روی درجه متوسط قرار دهید و نیمی از آرد، خامه ترش و سپس نیم دیگر آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. (خمیر سفتی خواهید داشت، ممکن است لازم باشد که در نهایت مواد را با قاشقی چوبی هم بزنید.)
در سینی فر ،کاغذ روغنی پهن کنید. از خمیر با قاشق برداشته (به اندازه ۳ قاشق غذا خوری برای هر بیسکویت) و به فاصله ۷ تا ۱۰ سانتی متر از هم در سینی فر قرار دهید. بر روی خمیر ها شکر بپاشید. سینی را در فر قرار داده و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا کناره های بیسکویت ها سفت شوند و رویه بیسکویت ها شروع به قهوه ای شدن کنند، بپزید(در میانه پخت، سینی فر را بچرخانید). بیسکویت ها را برای خنک شدن ، روی توری قرار دهید.