بیسکویت شکری

بیسکویت شکری

از این بیسکویتهای شکری کلاسیک با عطر کره، در هر زمان لذت ببرید!
نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی این بیسکویت شکری:

۱- به آرد اضافی برای سطح کار نیاز دارید.
۲- اگر دسترسی دارید از ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۳- برای تزیین بیسکویتِ شکری ، از روکش رویال ، استفاده می شود. طرز تهیه روکش رویال .
۴- با این میزان مواد ، حدود ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.
۵- خمیر را برای ۲ ساعت یا ۱ شب در یخچال قرار دهید.

آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک الک کنید. در ظرفی، کره (نرم شده) و شکر را با درجه متوسط همزن برقی برای ۳ دقیقه، تا کمرنگ شوند و پف کنند، بزنید. تخم مرغ ها و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. همزن را روی درجه پایین قرار دهید، آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید. خمیر را از ظرف خارج کنید ، و آن را نصف کنید. هر نیمه را به شکل دایره ای باز کنید، در کیسه پلاستیکی قرار داده و برای ۱ ساعت (یا در طول شب) تا سفت شوند، در یخچال قرار دهید.
از قبل، فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد ، گرم کنید. یک نیمه از خمیر را از یخچال خارج کنید و برای ۱۰ دقیقه تا به اندازه کافی برای باز کردن سفت باشد، در دمای محیط قرار دهید. روی سطح کار اندکی آرد بپاشید و خمیر را به پهنای حدود نیم سانتی متر باز کنید (اگر لازم شد روی آن آرد بیشتری بپاشید تا نچسبد). خمیر را برای ۳۰ دقیقه ، تا سفت شود دریخچال قرار دهید. خمیر را با قالب مورد نظرتان، قالب بزنید. در سینی فر ،کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها را در سینی فر بچینید. باقیمانده های خمیر را با هم ترکیب کرده و دوباره مراحل قالب زدن را تکرار کنید . نیمه دیگر خمیر را باز کنید و این مراحل را تکرار کنید. بیسکویت ها را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
بیسکویت ها را برای ۱۵ تا ۱۸ دقیقه، تا کناره های آنها طلایی شوند بپزید (در میانه پخت جای سینی های فر را با هم عوض کنید و آنها را بچرخانید ). روی آنها را با روکش رویال تزیین کنید. می توانید بیسکویت ها را تا ۱ هفته، در دمای اتاق نگه دارید.