بیسکویت شکلاتی موزی

بیسکویت شکلاتی موزی

استفاده از موز رسیده در تهیه بیسکویت شکلاتی باعث می شود تا بیسکویت  بافت تر و معطری داشته باشد. نوش جان!
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت شکلاتی موزی :

۱-  برای تهیه این دستور، از موز رسیده، استفاده کنید. آن را اندکی له کنید.

۲- از شکلات نیمه شیرین، استفاده کنید.

۳- با این مقدار مواد، ۱۶ عدد بیسکویت خواهید داشت.

از قبل، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. ۲عدد سینی فر را چرب کنید و یا در آنها کاغذ روغنی پهن کنید.
آرد، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.
در ظرفی،کره (به دمای محیط)، شکر ها،تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید. ترکیب آرد را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. موز و چیپس شکلات را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
از مواد با قاشق غذاخوری در سینی فر، با فاصله ۳ سانتی متر از هم، بریزید. بیسکویت ها را برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه، تا رنگ آنها قهوه ای طلایی شوند، بپزید.برای خنک شدن، بیسکویت ها را بر روی توری قرار دهید.