بیسکویت لیمویی

بیسکویت لیمویی

در این بیسکویت شکری از آب لیمو و رنده پوست لیمو استفاده شده، تا طعم و عطر لیمو به خوبی در آن حس شود. خمیر را با قالب گل هایی مانند آفتابگردان قالب بزنید. نوش جان!
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت لیمویی:

۱-  به آرد اضافی برای سطح کار نیاز دارید.
۲- از رنده پوست لیمو ، استفاده کنید.
۳-  اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۴- با این میزان مواد ، ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

در ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
شکر و رنده پوست لیمو را در کاسه همزن برقی بریزید و با درجه متوسط برای ۱ دقیقه بزنید. کره را به مواد،اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه تا پف کند، هم بزنید.وانیل و آب لیمو را به مواد اضافه کنید. درجه همزن را کم کنید وکم کم آرد ترکیب شده با سایر مواد را، اضافه کنید.
روی سطح کار اندکی آرد بپاشید، خمیر را نصف کنید.هر نیمه را به شکل دایره ای با قطر ۲۵ سانتی متر باز کنید و در کیسه پلاستیکی قرار داده و برای ۳۰ دقیقه تا سفت شوند در فریزر قرار دهید.
از قبل، فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد ، گرم کنید. هر نیمه خمیر را جداگانه کار کنید. خمیر را به پهنای حدود ۳ میلی متر بر روی کاغذ روغنی باز کنید. با قالب طرح گل ،به سایز حدود ۷ سانتی متری، خمیر را قالب بزنید. در سینی فر ،کاغذ روغنی پهن کنید. آنها را در سینی فر، به فاصله دو ونیم سانتی متر از هم، قرار دهید. با قالب گرد حدود ۲ سانتی متری، خمیر وسط گل ها را در آورید. خمیر دیگر را باز کنید و این مراحل را تکرار کنید. باقیمانده های خمیر را با هم ترکیب کرده و دوباره، برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و مراحل قالب زدن را تکرار کنید
خمیر ها را برای ۱۲ تا ۱۳ دقیقه بپزید. بیسکویت ها را برای خنک شدن ، روی توری قرار دهید. برای سرو روی آنها پودر قند ، الک کنید. می توانید بیسکویت ها را در ظرف در بسته(که هوا نکشد) برای ۳ روز، در دمای اتاق نگه دارید.