بیسکویت کره بادام زمینی

بیسکویت کره بادام زمینی

کره بادام زمینی در کنار سایر مواد اولیه ، به آن طعم خوبی می دهد. از خوردن این عصرانه ی خوشمزه لذت ببرید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت کره بادام زمینی :

۱- برای تهیه این دستور، از کره بادام زمینی با تکه های بادام زمینی استفاده نمایید.
۲- برای اندازه گیری دقیقتر آرد، آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.
۳- با این میزان مواد ، ۴۸ عدد بیسکوئیت خواهید داشت.

 

  1. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ظرفی، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
  2. در ظرفی، کره بادام زمینی، شکر و کره نرم شده را با هم بزنید، تا یکدست شوند. تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و بزنید. ترکیب آرد با بیکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  3. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. از خمیر با قاشق غذا خوری برداشته و گرد کنید. آنها را به فاصله ۵ سانتی متر از هم در سینی فر قرار دهید. با استفاده از چنگال روی خمیرها را فشار دهید و طرح متقاطع ایجاد کنید ( ارتفاع خمیر حدود ۱ سانتی متر شود ).
  4. بیسکویت ها را در فر قرار دهید و برای ۱۸ تا ۲۲ دقیقه تا اندکی طلایی رنگ شوند، بپزید(در میانه پخت سینی فر را بچرخانید). بیسکویت ها را بر روی توری قرار دهید ، تا خنک شوند. می توانید بیسکویت ها را در ظرف در بسته(که هوا نکشد )تا یک هفته، در دمای اتاق نگه دارید.