تارت اسفناج

تارت اسفناج

اموزش اشپزی تارت اسفناج:

اسفناج حاوی مقادیر مناسبی از آهن ، کلسیم ، پتاسیم وانواع ویتامین ها از جمله آ ، ب ، ث و… است . چون دارای ترکیبات فلاوونوئیدی است و آنتی اکسیدان است ضد التهابات و  ضد سرطان است . ملین بسیار خوبی است و ضد یبوست است. کلسترول را پایین می آورد . خنک است و بدن را قلیایی می کند . برای برطرف کردن ورم کبد و روده هم مؤثر است . اگر مبتلابه ورم مفاصل و سنگ کلیه و مثانه هستید از خوردن آن اجتناب کنید .
خواص تارت اسفناج:

اسفناج، ماست سرد و تر هستند و آرد گندم گرم.

در این غذا می توانید از روغن ارگانیک استفاده کنید .

اسفناج و پیاز را در روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. سپس بگذارید کمی خنک شود و در کاسه ای اسفناج و پیاز را ریخته و ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنید. سپس پنیر سفید، شیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید
تمام مواد آرد، تخم مرغ، روغن مایع، ماست، نمک و بیکینگ پودر را با هم در کاسه ای مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید
مواد را در ظرف تارت پهن کنید و از مواد اسفناج آماده شده رویش بریزید و پنیر پیتزا را در آخر نیز روی مواد اضافه کنید، سپس نوارهایی از خمیر های باقیمانده درست کرده و روی تارت بگذارید و تزیین کنید و روی کل تارت تزیین شده زرده تخم مرغ زده و در فر بپزید.