تالیاتلی با خامه و ژامبون

مواد لازم:
پاستا: ۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
سیر: ۱ حبه
خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
ژامبون گوشت: ۴۵۰ گرم
سرکه سفید: ۱ قاشق مربا خوری

سس خامه و زرده تخم مرغ را آماده کنید. سپس سیر خرد شده را در روغن کمی تفت دهید و ژامبون ها را نگینی خرد کرده در آن بریزید و کمی سرخ کنید. پاستا را در آب جوش و کمی سرکه سفید و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید و زیر آب سرد کمی زیر و رو کنید. کمی روغن کف ماهیتابه بریزید. پاستاها را اضافه کنید گرم که شد سس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا سس با پاستا ترکیب شود در آخر ژامبون خرد شده را اضافه کنید. در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل می توانید کمی پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.

نکته

ابن مفداذ مواد برای ۶ نفر کافیست.

نکته

در میزان استفاده از نمک دقت کنید. زیرا هم در سس نمک است و هم در پاستای پخته.

نکته

اگر برای بچه ها درست می کنید بهتر است از کره استفاده کنید و سیر و فلفل را حذف کنید.

نکته

استفاده از سیر و پودر سیر سبب خوشمزه تر شدن این غذا خواهد شد.

نکته

پودر آویشن و فلفل سیاه را با پاستا امتحان کنید بسیار خوشمزه خواهدد بود.

مرحله ۱

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون

سس خامه و زرده تخم مرغ را آماده کنید. سپس سیر خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.

مرحله ۲

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون

ژامبون ها را در آن بریزید و کمی سرخ کنید.

مرحله ۳

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون

پاستا را در آب جوش و کمی سرکه سفید و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید و زیر آب سرد کمی زیر و رو کنید.

مرحله ۴

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
  • تالیاتلی با خامه و ژامبون

کمی روغن کف ماهیتابه بریزید. پاستاها را اضافه کنید گرم که شد سس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا سس با پاستا ترکیب شود.

مرحله ۵

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
  • تالیاتلی با خامه و ژامبون

در آخر ژامبون خرد شده را اضافه کنید. در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل می توانید کمی پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.