ترشی لبو

ترشی لبو

 

نکاتی در رابطه با تهیه ترشی لبو :

۱- حتما خودتان در منزل لبو را بپزید ، چون لبوهای آماده ای که از بیرون تهیه می کنید با شکر شیرین شده اند .

۲- می توانید به جای برش لبو از قالبهای مختلف سایز کوچک استفاده کنید .

 

  1. چغندر ها را در قابلمه با ۴ لیوان آب بپزید . در قابلمه را برندارید تا رنگ لبو خوب و قرمز شود .۲ الی ۳ ساعت طول می کشد.
  2. پس از سرد شدن ، لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید .
  3. لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن تا جایی که کاملا روی لبوها گرفته شود ، سرکه بریزید .
  4. پس از یک هفته ترشی شما آماده است . آن را در جای خنک نگهداری کنید .