ته چین والک

ته چین والک

مواد لازم برای ۶ تا ۷ نفر:

۴ پیمانه برنج
۷۵۰ گرم والک پاک شده
ا عدد سینه مرغ
۱/۴ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه ماست چکیده
۱/۳ پیمانه زعفران دم کرده
۵ عدد زرده تخم مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
مقداری زرد چوبه

طرز تهیه:

۱٫ برنج را پاک کرده و با مقداری آب و کمی نمک به مدت دو ساعت بگذارید تا خیس بخوردو والک را شسته و خرد کنید
۲٫ مرغ را با کمی روغن و زرد چوبه و مقدار مناسبی نمک و فلفل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید. مقدار خیلی کمی آب بریزید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد و به روغن بیفتد. بعد مرغ را در روغن خودش کمی تفت دهید.
۳٫ قابلمه ای آب کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. برنج خیس کرده را از آب نمک بیرون آورده و در آب جوش بریزید.
۴٫وقتی برنج یکی دو قل جوشید والک را هم اضافه کنید تا هر دو با هم جوشیده و نرم شوند. بعد از نرم شدن آنها را آبکش کنید.
۵٫ زرده های تخم مرغ را با روغن و ماست چکیده در کاسه ای مناسب ریخته و خوب مخلوط کنید. نمک، فلفل و زعفران را هم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. برنج و والک آب کش شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۶٫ کف تابه یا پیرکس مورد نظر را چرب کرده، نیمی از برنج آماده شده را در کف قالب ریخته و فشرده کنید
۷٫ سینه مرغ را به اندازه های مناسب خرد کنید و روی لایه برنج ریخته طوری که همه سطح برنج را بپوشاند.
۸٫ حالا نیمه دیگر برنج را روی مرغ ریخته و کاملاً صاف و یکدست کنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
۹٫ قالب یا تابه را در فر به مدت یک ساعت و نیم بگذارید تا ته چین والک آماده شود.

یه جور دیگه:

به جای استفاده از فر می توان مواد ته چین را در تابه ای نچسب ریخت و روی حرارت ملایم اجاق پخت.