خمیر تارت

خمیر تارت

خمیر تارت برای انواع تارت های میوه ای مناسب است . شما با این دستور می توانید تارت را در قالب هایی با اندازه های متفاوت درست کنید .

اگر در این دستور شکر را به یک قاشق غذاخوری کاهش دهید می توانید از این خمیر در تهیه انواع تارتهای سبزیجات و مرغ یا گوشت نیز استفاده کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه خمیر تارت :

می توانید به جای یکی دو قاشق آب از شیر نیز استفاده کنید.
قبل از اینکه خمیر را در فر بگذارید چند بار در قالب در قسمتهای مختلف با چنگال ضربه بزنید .
زمانی خمیر تارت را از قالب خارج کنید که کاملا سرد شده باشد .
می توانید دستور تهیه تارت خرمالو و تارت انار را در سایت آشپزباشی مشاهده کنید .

آرد را با نمک الک می کنیم.
در ظرف دیگری کره را با شکر می زنیم و تخم مرغ را اضافه می کنیم. کرم لطیفی به دست می آید. می توانیم در صورت نیاز ۲ قاشق آب هم اضافه کنیم .
مخلوط آرد را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم . در یک کیسه فریزر به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم.
فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم می کنیم . خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز می کنیم و روی قالب می کشیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر می گذاریم. بعد دما را کم می کنیم تا ۱۸۰ درجه و ۱۰ دقیقه دیگر می گذاریم تا طلایی شود .