خورش باقالا قاتق

مواد لازم:
شبد: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ تا ۵ عدد
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
باقالی کشاورزی: ۶۰۰ گرم
سیر: ۴۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

ابتدا سیر را خرد کرده کمی تفت می دهیم .سپس زردچوبه را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم. سپس لوبیا کشاورزی یا پاچ باقالا را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم..فلفل و نمک و شوید را اضافه می کنیم .در آخر ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید بعد زیرش را کم می کنیم . آب خورش که کم شد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم ..معمولا تخم مرغ ها را هم نمی زنند و می گذارند به همان شکل فرم بگیرد… اما من ۳ عدد تخم مرغ را کاملا در خورش هم زدم و ۲ تای دیگر را توی خورش انداختم در قابلمه را کمی باز گذاشتم و صبر کردم تا تخم مرغ ها فرم پیدا کنند.

نکته

آب این خورش باید کم باشد.اگر در آخر خیلی سفت شد می توانید کمی آب جوش به خورش اضافه کنید.سیر را اگر خوب سرخ کنید خورش خوشمزه تر و خوشرنگ تر می شود به نظر من اگر کمی از سیر را نگه دارید و با زردچوبه خوب سرخ کنید و به خورش اضافه کنید بهتر است.

مرحله ۱

  • خورش باقالا قاتق

ابتدا سیر را خرد کرده کمی تفت می دهیم سپس زردچوبه را اضافه می کنیم.

مرحله ۲

  • خورش باقالا قاتق

سپس لوبیا کشاورزی یا پاچ باقالا را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم..

مرحله ۳

  • خورش باقالا قاتق

فلفل و نمک و شوید را اضافه می کنیم.

مرحله ۴

  • خورش باقالا قاتق

در آخر ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید بعد زیرش را کم می کنیم.

مرحله ۵

  • خورش باقالا قاتق

آب خورش که کم شد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم

مرحله ۶

  • خورش باقالا قاتق

می توانید مقداری از سیر را کنار گذاشته و برای تزیین استفاده کنید.

مرحله ۷

  • خورش باقالا قاتق