خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر

خورشت باقلا و گشنیز با طعم سیر

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:

۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی

۵۰۰ گرم باقلا سبز

۴ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده

۱ عدد پیاز

۶ حبه سیر

۱ قاشق سوپخوری زعفرن آب کرده

۱قاشق مربا خوری زرد چوبه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫ باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده،شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.

۲٫ گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید.

۳٫ روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید.

۴٫ حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید.

۵٫ مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.

۶٫ بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.

۷٫ در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.

 

خورشت باقلا و گشنیز با طعم سیر