خورش خیار

مواد لازم:
خیار: ۴ عدد
گردو: ۲۰۰ گرم
سبزی معطر: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
آبغوره: ۱ استکان
آب: ۲/۵ لیوان

پیاز را با کمی روغن تفت داده شود کمی که طلایی شد ادویه را اضافه کنید سپس خیار پوست گرفته و نگینی شده را اضافه کنید بعد از چند دقیقه تفت دادن گردوی پودر شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و رب انار و سبزی سرخ شده را اضافه کنید با ۲٫۵ لیوان آب بپزید. بعد از حدود بیست دقیقه آبغوره را اضافه کنید بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را با پلو سرو کنید.

نکته

اگر آب خورش کم بود می توان آب اضافه کنید.

نکته

سبزی معطر شامل گشنیز، تره، جغفری، نعناع است به مقدار برابر و سبزی محلی این خورش چوچاق و کوتکو است که اگر در دسترستان بود می توانید بهمراه بقیه سبزی  سرخ کنید و به خورش اضافه کنید.

نکته

می توانید به جای آبغوره از آب نارنج استفاده کنید و مقدار آن را کمتر یا بیشتر بریزید.

مرحله ۱

  • خورش خیار
  • خورش خیار

پیاز را با کمی روغن تفت داده شود کمی که طلایی شد ادویه را اضافه کنید.

مرحله ۲

  • خورش خیار

سپس خیار پوست گرفته و نگینی شده را اضافه کنید.

مرحله ۳

  • خورش خیار

بعد از چند دقیقه تفت دادن گردوی پودر شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله ۴

  • خورش خیار
  • خورش خیار

سپس نمک و رب انار و سبزی سرخ شده را اضافه کنید با ۱/۵ لیوان آب بپزید.

مرحله ۵

  • خورش خیار
  • خورش خیار

بعد از حدود بیست دقیقه آبغوره را اضافه کنید بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را با پلو سرو کنید.