دسر تیرامیسو

دسر تیرامیسو

دستور تهیه دسر تیرامیسو:

پنیر ماسکارپونه  پایه اصلی تهیه دسرهایی مانند تیرامیسو است و با میوه ، شیرینی و حتی در تارت و پای و دسرهای سرد هم استفاده می شود. این پنیر دوست داشتنی بافتی شبیه پنیر خامه ای اما لطیف تر دارد و بی نمک است.به همین دلیل در وعده صبحانه به همراه نان، عسل، مربا یا میوه یک ترکیب خوشمزه می سازد. کافئین نسکافه ، فشار خون را افزایش می دهد و بر تولید برخی از هورمون های بدن می افزاید. پس از مصرف قهوه، ضربان قلب کاهش می یابد اما پس از مدتی بر تعداد آن افزوده می شود و تا هنگامی که کافئین از بدن خارج نشده باشد به همان صورت باقی می ماند. شکر براى معده خوب است ، لیکن براى معده صفرائى زیان آور است چون شکر به صفراء تبدیل مى شود، شکر راه بندها را باز مى کند، تشنگى آور است ، شکر کهنه خون تیره و پرمایه به وجود مى آورد، بلغم را از معده مى زداید، نرم کننده ، زداینده و شستشودهنده است.
خواص دسر تیرامیسو :

پنیر،خامه و نسکافه سرد هستند. شکر گرم است.

در ظرفی پنیر ماسکارپونه را با شکر خوب هم بزنید و مخلوط کنید، سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
در یک ظرف مقداری پودر نسکافه آماده را با آب جوش آماده کنید.
هر بیسکوییت را در نسکافه فرو کنید و زود در بیارید تا له نشه سپس کف ظرف بپینید
وقتی یک لایه بیسکوییت گذاشتید از مواد روی آن بریزید و سپس همین دو مرحله را ادامه دهید تا مواد تمام شود. سپس آن را در یخچال بگذارید.
وقتی دسر آماده شد روی آن کاکائو رنده کنید و میل کنید.