دسر سیب کاراملی

دسر سیب کاراملی

این دسر نوعی پودینگ محسوب می شود و تهیه آن بسیار راحت است.


نکاتی در رابطه با تهیه ی دسر سیب کاراملی :

۱- وسط سیب ها را با دقت با چاقو یا وسیله مخصوص این کار خارج کنید.
۲- از میوه خشک هایی مانند زرد آلوی تکه تکه شده، کشمش و گیلاس استفاده کنید.
۳- به پوست پرتقال نیاز دارید.
۴- از ترکیبی از ادویه هایی مانند دارچین، جوز، زنجبیل، میخک و ادویه بهار استفاده کنید.

از قبل، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. سیب ها را در سینی فر قرار دهید.
در قابلمه ای، روی حرارت متوسط، کره، شکر، میوه های خشک شده، مربای زنجبیل و پوست پرتقال را بریزید و تا کره آب شود و دانه های شکر حل شوند، هم بزنید. این ترکیب کاراملی را در وسط سیب ها بریزید. سپس ترکیب کارامل اضافی را به همراه عسل روی سیب ها بریزید. سیب ها را برای ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
در این میان،پودر قند و ادویه را با خامه بزنید، تا فرم بگیرد.
هر سیب را با یک قاشق پر از خامه زده شده و ترکیب کاراملی باقیمانده در سینی فر، سرو کنید.