دلمه کلم

دلمه کلم

نکاتی در رابطه با طرز تهیه دلمه کلم:

۱- برگ های کلم را جدا کنید.
۲- گوشت را چرخ کنید.
۳- نان را ریز تکه تکه کنید.
۴- پیازچه ها را تمیز بشویید و نازک حلقه حلقه کنید.
۵- هویج را رنده کنید.

در قابلمه ای از آب جوش، برگ های کلم را برای ۶ تا ۸ دقیقه بپزید.
در ظرفی گوشت، تکه های نان، هویج، ۲ عدد پیازچه، رب گوجه فرنگی، مربای زردآلو، یک چهارم پیمانه آب مرغ، مریم گلی خشک شده، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
از ترکیب گوشت در برگ کلم ها بگذارید و آن ها را بپیچید. دلمه ها را در یک لایه در بشقابی مناسب بچینید. قسمت باز دلمه ها به زیر باشد.
در قابلمه ای ۳ سانتی متر آب بریزید و بجوشانید. توری گردی در کف قابلمه قرار دهید و بشقاب را روی آن بگذارید. یک چهارم پیمانه آب مرغ و یک عدد پیازچه باقیمانده را روی دلمه ها بریزید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا مغز پخت شوند، بپزید. در صورت لزوم، آب بیشتری به آن ها اضافه کنید.