دمنوش به

دمنوش به

می توانید مواد خشک این دمنوش را از قبل تهیه کنید تا در زمان مورد نیاز صرف کنید. این نوشیدنی مناسب پاییز و زمستان است.
نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی دمنوش به:

۱- از به شیرین و رسیده استفاده کنید. آن را تمیز بشویید. در صورت تمایل پوست به را بگیرید.
۲- به را باید برای ۱ تا ۲ روز خشک کنید.

به را با رنده درشت (به طول ۳ سانتی متر و پهنای حدود ۲ میلی متر)، خلال کنید.
خلال های به را در سینی پهن کنید و برای ۱ تا ۲ روز روی شوفاژ قرار دهید، تا خشک شوند.
ماهیتابه ای را روی حرارت بالا، کاملا داغ کنید. خلال های خشک شده را در آن بریزید و سریع با قاشقی چوبی هم بزنید. آن ها را تا قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید. اگر خلال ها کمی دود کردند، ایرادی ندارد.
بعد از اتمام تفت، اجازه دهید تا خلال ها خنک شوند. آن ها را در ظرف شیشه ی در بسته ای دور از رطوبت، نگه دارید.
هنگام صرف دمنوش، برای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری از خلال های به را همراه ۱ لیوان آب جوش برای مدت ۲۰ دقیقه دم کنید و میل کنید.
می توانید برای طعم دادن و مقوی کردن دمنوش، مقداری زعفران به آن اضافه کنید. و برای شیرین کردن دمنوش، آن را با عسل یا نبات میل کنید.