دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

این چای گیاهی شیرین، پر از طعم و عطر، در روزهای زمستانی شما را گرم می کند.
نکاتی در رابطه با تهیه ی دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو:

۱- از زنجبیل تازه استفاده کنید . آن را رنده کنید.
۲- آب لیمو ها را بگیرید.

آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.
آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.