دمپختک ( غذای اصیل تهرونی )

دمپختک

مواد لازم:

لپه باقالای زرد یک پیمانه

برنج دو پیمانه

زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده در صورت تمایل

پیاز یک عدد

کره ۵۰ گرم

طرز تهیه:

۱- پیاز را به همراه زردچوبه تفت میدهیم و وقتی سرخ شد باقالی ها را به آن اضافه میکنیم

نکته: باقالی زرد را از قبل خیس میکنیم (۱ ساعت)

دمپختک

۲-پس از ۵ دقیقه تفت باقالی ها ۳ پیمانه آب اضافه میکنیم

۳-وقتی باقالی ها پخت برنج و نمک وکره را به مواد اضافه میکنیم

دمپختک

وقتی برنج دم کشید در دیس میچینیم و سرو میکنیم

هووووووووووووووم این پلو با ترشی خیلی محشره