دونات خانگی

دونات خانگی

دونات نوعی شیرینی است که در بسیاری از کشورها طرفداران زیادی دارد . نوع خانگی آن انتخاب مناسبی برای میان وعده فرزندان شما و حتی تغذیه مدرسه می باشد . شما می توانید با این دوناتِ خانگی پذیرایی دلچسبی از مهمانانتان داشته باشید .
نکاتی در رابطه با تهیه دونات خانگی :

می توانید برای تهیه ۱۲ عدد دونات مقدار آرد ،شکر ، وانیل و بیکینگ پودر آن از پیش اندازه گیری شده و مناسب این تعداد است ، استفاده کنید .
برای نتیجه بهتر از قالب پیشنهادی آشپزباشی که در بسته ویژه آشپزباشی به همراه سایر ابزار مورد نیاز شما وجود دارد ،استفاده کنید .
برای رویه می توانید هم از شکلات آب شده ، رویه شکلاتی ، و هم از ترکیب پودر شکر و دارچین استفاده کنید .
بعد از خنک شدن دوناتها و قبل از پذیرایی آن ها را به مدت ۲ ساعت در ظرف دربسته قرار دهید و پس از آن هم در ظرف دربسته نگهداری کنید .
برای تزیین از ترافل هدیه آشپزباشی در بسته ویژه دونات استفاده کنید .