روکش رویال

روکش رویال

روکش رویال، روکشی است که از ترکیب سفیده تخم مرغ (یا پودر مرنگ) با پودر قند و در برخی از موارد با آب لیمو تهیه می شود. از آن برای تزیین کیک و شیرینی ها به خصوص شیرینی های کریسمسی استفاده می شود.

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی روکش رویال :

۱- به یک دوم پیمانه به علاوه ۲ قاشق غذا خوری پودر مرنگ نیاز دارید.

۲- با این میزان مواد ، ۵ پیمانه روکش خواهید داشت.

پودر قند، آب و پودر مرنگ را برای ۷ دقیقه، تا یک دست شوند، هم بزنید. روکش باید غلظت چسب مایع را داشته باشد(اگر مواد خیلی غلیظ است، به آن آب اضافه کنید. اگر مواد خیلی رقیق است، به آن پودر قند اضافه کنید). به مواد رنگ خوراکی اضافه کنید(هر بار یک قطره از رنگ دلخواه خود را به مواد اضافه کنید و هم بزنید، تا به رنگ مطلوب برسید). برای تهیه روکش با بیشتر از یک رنگ، ابتدا آنرا به چند بخش تقسیم کنید. روکش را سریعا استفاده کنید . می توانید آن را تا یک هفته در یخچال قرار دهید. قبل از استفاده، آنرا هم بزنید.