سالاد بادمجان و انار

سالاد بادمجان و انار

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی سالاد بادمجان و انار:

۱-بادمجان ها را به پهنای ۱ سانتی متر حلقه حلقه کنید.
۲- از ماست چکیده استفاده کنید.
۳-از برگ های تازه نعناع استفاده کنید.

در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، بادمجان ها را برای ۵ تا ۶ دقیقه تا قهوه ای شوند در روغن سرخ کنید. بادمجان ها را در دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و خنک شوند.
برای رویه سالاد، برگ های نعناع را ریز خرد کنید. سیر را به همراه یک نوک انگشت نمک در هاون بکوبید تا نرم و یکدست شود. روغن زیتون، سرکه، رب انار و نعناع را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
برش های بادمجان را در بشقاب مورد نظر بچینید. روی آن ماست بریزید و از رویه سالاد و دانه های انار روی آن بپاشید.