سالاد تبوله

سالاد تبوله

این سالاد جیمی الیور، الهام گرفته از سالادهای خاورمیانه، تهیه شده با مواد تازه و بسیار نشاط آور است.این سالاد همراه ماهی و گوشت کبابی و در اوقات خاص عالی می شود.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد تبوله :

۱- از فلفل سیاه تازه آسیاب شده، استفاده نمایید.

۲- از برگ های تازه نعناع و جعفری، استفاده نمایید.  آنها را را ریز خرد کنید.

۳- برای این دستور، آب لیمو ها را بگیرید.

۴- برای تهیه این دستور ترب، پیازچه و گوجه فرنگی را  تمیز بشورید و خرد کنید.

بلغور را تمیز بشورید ودر آب جوش به همراه اندکی نمک، بپزید. سپس آن را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
در این میان، پسته را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، تفت دهید. سپس آنرا خرد کنید و در ظرفی بریزید. نعناع و جعفری خرد شده را در ظرف بریزید. ترب، پیازچه و گوجه فرنگی خرد شده را به سایر مواد در ظرف اضافه کنید. آب لیمو، روغن زیتون و اندکی نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب نمایید.
بلغور گندم را با چنگال اندکی له کنید و سپس به سایر مواد اضافه کنید وخوب هم بزنید. دانه های انار را به آن، اضافه کنید. سالاد را تست کنید و در صورت نیاز بر روی آن نمک و فلفل بپاشید. در نهایت بر روی سالاد، پودرسماق بپاشید و سرو کنید.