سالاد زمستانی

سالاد زمستانی

روزهای خسته کننده ی زمستان خود را با این سالاد تازه و خوشمزه، پر ازشادی و انرژی کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد زمستانی:

۱- در صورت تمایل از ماهی آنچوی استفاده کنید. آن را بپزید.
۲- از ماست بدون چربی استفاده کنید.
۳- آب لیمو را بگیرید و پوست آن را رنده کنید.
۴- نان باگت را به قطعات حدود ۳ سانتی متری تکه تکه کنید.
۵- از برگ ها کوچک کاهو استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید.
۶- در صورت دسترسی و تمایل از ریشه ی گیاه رازیانه استفاده کنید.ساقه های روی آن را جدا کنید. آن را نصف کنید و سپس نازک برش دهید. ساقه ها را ریز خرد کنید.
۷- پنیر کبابی را به شکل ۱۲ نوار برش دهید.
۸- انار را دانه کنید.

برای سس، ماهی آنچوی (در صورت تمایل) و سیر را با هم بکوبید و با ماست قاطی کنید. آب لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و بر روی آن فلفل سیاه بپاشید.
از قبل، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. تکه های نان را در سینی فر قرار دهید و بر روی آن ها روغن زیتون و نوک انگشت نمک بپاشید. آن را برای ۱۰ دقیقه تا نان ها ترد شوند، در فر بگذارید.
برگ های کاهو را در ظرف مورد نظر باز کنید. برگ های شاهی و رازیانه خرد شده را روی آن بریزید.
نوارهای پنیر کبابی را با مقدار کمی روغن زیتون از هر دو طرف تفت دهید تا طلایی شوند.
تکه های پنیر و نان را روی سبزی ها بریزید. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید. سس را بر روی آن بریزید. ساقه های خرد شده رازیانه و دانه های انار را بر روی سالاد بریزید و آن را میل کنید.