ساندویچ مرغ با سالاد کاب

ساندویچ مرغ با سالاد کاب

ساندویچ مرغ با سالاد کاب از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.

سالاد کاب (Cobb salad )، سالادی آمریکایی است که  یک وعده ی غذایی کامل محسوب میشود. در تهیه آن می توان از کاهو، گوجه ،مرغ (پخته) ،تخم مرغ آب پز، بیکن گوشت ،آواکادو، پیازچه، بلو چیز و سرکه (قرمز) استفاده کرد.

از سالاد کاب خود ، در فرم ساندویچ مرغ لذت ببرید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی این ساندویچ:

۱- برای تهیه این دستور ،بلو چیز را با پشت چنگال له کنید.

۲- برای تهیه این دستور، از نان تست یا برش های نان باگت استفاده کنید.

۳- برای تهیه این دستور، آواکادو را  پوست بگیرید، هسته گیری کرده  و اسلایس کنید.

۴- برای تهیه این دستور، بیکن های گوشت را بپزید.

۵- برای این دستور، گوجه ها را اسلایس کنید.

۶- برای این دستور، مرغ پخته شده را  ریش رش کنید.

۷-  در تهیه این دستور، از تخم مرغ  آب پز شده (سفت)، استفاده کنید. تخم مرغ  ها را ریز خرد کنید.

در ظرفی بلو چیز، خامه ترش، سس مایونز و آبدوغ را با هم بزنید تا یکدست شوند. بر روی آنها نمک وفلفل بپاشید.
نان ها را اندکی تست کنید. بر روی ۴ برش از نان ها، آواکادو، بیکن گوشت، گوجه و مرغ را به میزان مساوی قرار دهید. بر روی آنها، تخم مرغ بگذارید و ترکیب بلو چیز(با سایر مواد) را بپاشید. برش های باقیمانده نان را بر روی ساندویچ قرار دهید.