ساندویچ مرغ و کدو

ساندویچ مرغ و کدو

نکاتی در رابطه با تهیه ی این ساندویچ:

۱- برای این دستور، از پیاز قرمز استفاده کنید. پیاز را نازک خلال کنید.

۲- برای این دستور، پوست لیمو را  نازک خلال کنید.

۳- برای تهیه این دستور ازگوشت فیله مرغ استفاده کنید.

۴- در این دستور ، از بادام تفت داده شده و خرد شده استفاده کنید.

۵- برای این دستور، از نان باگت  استفاده کنید. اگر دسترسی دارید از نان ایتالیایی(Italian bread) استفاده کنید.

کدو سبز را با استفاده از پوست کن، نازک ورقه ورقه کنید. با پیازخلال شده، خلال پوست لیمو و آب لیمو و روغن زیتون ترکیب کنید. بر روی آنها نمک وفلفل بپاشید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
در این میان، بر روی مرغ ، نمک و فلفل بپاشید و تا مغز پخت شود، کباب کنید. بگذارید تا مرغ خنک شود، سپس آن را ریش ریش کنید وبه همراه بادام خرد شده و جعفری تازه، به کدو سبز طعمدار شده اضافه کنید. نان را افقی برش دهید، میان آن را خالی کنید. از ترکیب مرغ با سایر مواد(به همراه مایع مواد) و برگ های کاهو در میان نان قرار دهید.