سس خامه و تخم مرغ|آموزش آشپزي
تاریخ : دوشنبه، ۲۱ دی ۱۳۹۴
614 views
0دیدگاه
سس خامه و تخم مرغ
مواد لازم:
خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پارمزان: ۳/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ را با چنگال کمی بزنید سپس خامه، پودر پنیر پارمزان، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکته |
این مقدار مواد حدود ۲ پیمانه سس خامه ای خواهد بود.
مرحله ۱
زرده تخم مرغ را با چنگال کمی بزنید سپس خامه، پودر پنیر پارمزان، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مطالب مرتبط
نظری بدهید
مطالب مرتبط
مطالب تصادفی
- نرم افزار حسابداری مدیریت کلینیک و مطب
- لوز نارگیل
- کاپ کیک قلب شکلاتی
- سالاد میوه ویژه
- خورش بامیه عربی|آموزش آشپزي
- خرید بسته های اینترنتی ٤G , ٥G , ٣G
- آزمون محاسبات نظام مهندسی
- کیک شکلاتی آسان|آموزش آشپزي
- خورش قیمه خلال و زرشک|آموزش آشپزي
- سوپ گوجه فرنگی
- خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر|آموزش آشپزي
- کیک پرتقالی