سس سفید

مواد لازم:
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ پیمانه
کره: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

ابتدا آرد را روی حرارت متوسط تفت داده کمی که رنگش تغییر کرد کره را به آن اضافه می کنیم. و شروع به هم زدن می کنیم. آنقدر هم می زنیم تا کمی رنگ آن تغییر کند سپس ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کم کم شیر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود. در آخر هم نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

سس سفید

نکته

برای اینکه تکه های خمیری در سس وجود نداشته باشد. لازم است که موقع ریختن شیر ظرف سس را از روی حرارت بردارید. و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید.

نکته

در صورتیکه سس خیلی غلیظ شد می توانید آن را کمی گرم کرده و دوباره مقداری شیر به آن اضافه کرده تا کمی رقیق شود.

نکته

گاهی اوقات برای اینکه این سس غلیظ و کشدار شود کمی پنیر پیتزا به آن اضافه می کنند. و گاهی هم برای طعم بهتر خامه به سس اضافه می کنند.

نکته

در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم کرده به سس اضافه کرده تا کمی زرد و طلایی شود.البته برای بعضی از غذاهای خاص.

نکته

در تهیه بعضی از غذاها در این سس مقداری آب قلم یا مرغ می ریزیند.

مرحله ۱

  • سس سفید

مرحله ۲

  • سس سفید

مرحله ۳

  • سس سفید

مرحله ۴

  • سس سفید

مرحله ۵

  • سس سفید

مرحله ۶

  • سس سفید