سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی

مواد لازم:
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۷۰ گرم
شیر: ۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
جوز هندی: به مقدار لازم
پودر فلفل پاپریکا: به مقدار لازم
پنیر پروسس (پیتزا): ۱۸۰ گرم

کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قراردهید پس از ذوب شدن کره، آرد را اضافه کنید کمی تفت دهید لازم نیست رنگ آرد تغییر کند سپس کم کم شیر را سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندیاضافه کنید و سریع هم بزنید آنقدر که آرد کاملا در شیر حل شود. نمک و ادویه و پنیر را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

نکته

پودر پاپریکا تند نیست عطر بسیار خوبی به غذا می دهد.

نکته

اگر این غذا را برای کودکان آماده می کنید بهتر است ادویه آن را کمتر بریزید.

مرحله ۱

  • سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی
  • سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی

کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قراردهید پس از ذوب شدن کره، آرد را اضافه کنید کمی تفت دهید لازم نیست رنگ آرد تغییر کند.

مرحله ۲

  • سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی
  • سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی

سپس کم کم شیر را اضافه کنید و سریع هم بزنید آنقدر که آرد کاملا در شیر حل شود.

مرحله ۴

  • سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی
  • سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی

نمک و ادویه و پنیر را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.