سس قارچ و مرغ با پاستا

مواد لازم:
مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ سفید دکمه ای: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
شوید (شبد): ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم

ابتدا پیاز را کمی تفت دهید سپس تکه های مرغ را در آن انداخته و با پیاز خوب سرخ کنید. قارچ را با حرارت زیاد سرخ کنید. مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده در ظرف را بگذارید تاکمی مرغ پخته شود سپس شوید را به آن اضافه کنید . پس از دو دقیقه زیر حرارت را کم کم کرده خامه را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. این غذا زود سرد می شود بهتر است در ظروف وارمر ریخته شود تا هنگام سرو سرد نشود.این خوراک را می توان با انواع پاستا و پوره سیب زمینی سرو کرد.

مرحله ۱

  • سس قارچ و مرغ با پاستا
  • سس قارچ و مرغ با پاستا
  • سس قارچ و مرغ با پاستا

ابتدا پیاز را کمی تفت دهید سپس تکه های مرغ را در آن انداخته و با پیاز خوب سرخ کنید تا کمی پخته شود. قارچ را با حرارت زیاد سرخ کنید. مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده در ظرف را بگذارید تاکمی مرغ پخته شود

مرحله ۲

  • سس قارچ و مرغ با پاستا
  • سس قارچ و مرغ با پاستا

سپس شوید را به آن اضافه کنید

مرحله ۳

  • سس قارچ و مرغ با پاستا
  • سس قارچ و مرغ با پاستا

پس از دو دقیقه زیر حرارت را کم کم کرده خامه را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله ۴

  • سس قارچ و مرغ با پاستا

این غذا زود سرد می شود بهتر از در ظروف وارمر ریخته شود تا هنگام سرو سرد نشود.

مرحله ۵

  • سس قارچ و مرغ با پاستا
  • سس قارچ و مرغ با پاستا

این خوراک را می توان با انواع پاستا و پوره سیب زمینی سرو کرد.