سس پستو

سس پستو

پستو سسی ایتالیایی است، که بیشتر با پاستا خورده می شود. با این سس خانگی، غذاهای خود را خوشمزه تر کنید.
نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی سس پستو:

۱- از ریحان تازه استفاده کنید. برگ های آن را از ساقه جدا کنید.
۲- به جای بادام زمینی می توانید از گردو و در صورت دسترسی از دانه کاج استفاده کنید. آن ها را کمی تفت دهید.
۳- پنیر پارمزان را ریز رنده کنید.
۴- از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
۵-از این سس می توانید در تهیه مرغ تنوری با سس پستو استفاده کنید.

سیر را با یک نوک انگشت نمک و برگ های ریحان در هاون بکوبید و یا در غذاساز مخلوط کنید. بادام زمینی را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
ترکیب را به ظرفی انتقال دهید و به آن نیمی از پنیر پارمزان و مقداری روغن زیتون اضافه کنید. در این مرحله بیش از حد به سس روغن زیتون اضافه نکنید.
به آن نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را بچشید سپس بیشتر پنیر پارمزان باقیمانده را به سس اضافه کنید.
به تدریج به سس روغن زیتون و پنیر بیشتری اضافه کنید تا به طعم و غلظت مورد نظرتان برسید.
در صورت تمایل می توانید به سس، کمی آب لیمو اضافه کنید.