سوپ سبزیجات کبابی
سوپ سبزیجات کبابی
کبابی کردن سبزیجات در فر، به این سوپ طعم دودی و شیرینی می دهد، در کنار سیر و ریحان که آن را خوش عطر و خوش طعم می کنند. می توانید سوپ سبزیجات کبابی را با برش های نان تست شده میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ سبزیجات کبابی :
۱- گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و قسمت های سبز را از آن ها جدا کنید.
۲- قسمت های سفید و کمرنگ تره فرنگی را از آن جدا کنید و آن ها را به ابعاد حدود ۱ سانتی متری برش دهید.
۳-هویج ها را به قطعات حدود نیم سانتی متری ببرید.
۴-برای تهیه این دستور، می توانید از کرفس، هویج، و پیاز برای تهیه آب سبزیجات استفاده کنید.
۵- در این دستور از ریحان تازه خرد شده، استفاده کنید.
از قبل، فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. گوجه (سطح برش خورده گوجه به سمت پایین باشد) و تره فرنگی، هویج، سیر و روغن زیتون را در سینی فر، قرار دهید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. برای ۱ ساعت، تا نرم شوند در فر کبابی کنید. پس از درآوردن از فر، پوست گوجه ها را جدا کنید.
در قابلمه ای، سبزیجات کبابی و آب سبزیجات را به همراه ۱ پیمانه آب بجوشانید.سپس، حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه قل بزند.
مواد را بخش بخش در مخلوط کن، پوره کنید. ریحان را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل با برش های نان تست شده، سرو کنید.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط
مطالب تصادفی
- فراستینگ پنیرخامه ای
- ساندویچ موزارلای گریل شده|آموزش آشپزي
- مانیکوتی اسفناج با سس گوجه|آموزش آشپزي
- پاستای زمستانی
- کیک ترافل کریستالی|آموزش آشپزي
- فراستینگ پنیرخامه ای|آموزش آشپزي
- میگو با پیازچه و سیب زمینی ترد|آموزش آشپزي
- کتلت سویا و جعفری|آموزش آشپزي
- سالاد سبزیجات
- خرید شارژ سیم کارت همراه اول ، ایرانسل ، رایتل و تالیا
- بستنی با نان شکلاتی (برای ولنتاین)
- فرنی زعفرانی