سوپ قارچ خامه ای

سوپ قارچ خامه ای

این سوپ قارچ کلاسیک ،با بافت خامه ای، طعم فوق العاده ای دارد. حتما آن را امتحان کنید!
نکاتی در رابطه با تهیه ی این سوپ :

۱- برای این دستور، قارچ ها را نازک برش دهید.

۲-برای این دستور، پیاز را نازک خلال کنید.

۳-برای این دستور، کرفس را نازک برش دهید.

۴-برای این دستور، سیر را خرد کنید.

۵-برای تهیه این دستور، از جعفری تازه، استفاده کنید. برگ ها را از ساقه ها جدا کنید و هر دو را، ریز خرد کنید.

۶- در تهیه این دستور، ازبرگ های  تازه آویشن ، استفاده کنید.

۷-در تهیه این دستور، از آب مرغ یا آب سبزیجات ، استفاده کنید.

۸- در این دستور، از فلفل تازه آسیاب شده، استفاده نمایید.

۹- برای این دستور، از برش های نان باگت، استفاده کنید. اگر دسترسی دارید از نان ایتالیایی، استفاده کنید.

قابلمه ای را با حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید. پیاز، کرفس، سیر، ساقه های جعفری خرد شده، برگ های آویشن و قارچ را در آن بریزید، درب آن را بگذارید و تا نرم شوند، بخارپز کنید.
۴ قاشق غذاخوری قارچ را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید. آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به مواد اضافه کنید و بجوشانید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه، قل بزند. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را با گوشت کوب برقی بزنید تا به صورت پوره یکدست درآید. خامه را به آن اضافه کنید و دوباره به نقطه جوش برسانید و زیر آن را خاموش کنید.
برش های نان را تست کنید. و برروی آنها از قارچی که کنار گذاشته بودید، قرار دهید و اندکی روغن زیتون بریزید. از سوپ در کاسه بریزید و روی آن ها را با برگ های جعفری خرد شده و باقیمانده قارچ تزیین کنید و با برش های نان سرو کنید.