سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی

تهیه ی این غذا بسیار آسان است. می توانید با اضافه کردن سبزیجات مورد نظرتان آن را به ذائقه ی خود بپزید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ گوجه فرنگی:

۱- هویج ها را پوست بگرید و خرد کنید.
۲- کرفس، پیاز و سیر را هم خرد کنید.
۳-برگ های ریحان را جدا کنید.
۴- از عصاره ی مرغ یا سبزیجات استفاده کنید.

قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید، مقداری روغن زیتون در آن بریزید. هویج، کرفس، پیاز و سیر خرد شده را درآن بریزید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا هویج ها نرم و پیاز ها کمی طلایی شوند، با درب نیمه باز، تفت دهید.
عصاره ی مرغ (یا سبزیجات) را در یک و نیم لیتر آب جوش حل کنید. سپس آن را به همراه پوره گوجه فرنگی و گوجه فرنگی به سبزیجات اضافه کنید. آن را بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید واجازه دهید برای ۱۰ دقیقه با درب بسته، قل بزند.
مواد را از روی حرارت بردارید. بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و برگ های ریحان را به آن اضافه کنید. سپس آن را در مخلوط کن ریخته تا یکدست شود، بزنید. قبل از سرو آن را تست کرده و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل بزنید.