سیب زمینی تنوری با بلو چیز و عسل

سیب زمینی تنوری با بلو چیز و عسل

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی سیب زمینی تنوری با بلو چیز وعسل:

۱- از سیب زمینی های کوچک استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید.
۲- می توانید از هر نوع پنیر مورد نظر استفاده کنید.

از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
سیب زمینی ها را به فاصله ی ۱ تا ۲ میلی متر از هم از عرض و تا عمق دو سوم برش دهید.
برگ های رزماری را جدا کنید و در برش های سیب زمینی قرار دهید.
کره را تکه تکه کنید و در چند جای سینی فر قرار دهید و روی آن روغن بپاشید. سینی فر را برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا کره آب شود.
سپس با احتیاط سیب زمینی ها را در آن قرار دهید و برای ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید، تا سیب زمینی ها مغز پخت و طلایی رنگ شوند. در میان پخت، از کره ی در سینی روی سیب زمینی ها بدهید و آن ها را بچرخانید تا از همه طرف طلایی و ترد شوند.
روی سیب زمینی ها عسل بریزید و برای ۵ دقیقه ی دیگر در فر قرار دهید.
سیب زمینی ها را از فر خارج کنید. مقداری پنیر روی آن ها قرار دهید و گرم میل کنید.