شیرینی قورابیه بادام

شیرینی قورابیه بادام

شیرینی قورابیه بادام؛ هم روش پخت آسانی دارد و هم می توانید برای عید نوروز دستور این شیرینی لذیذ را در ذیل ملاحظه نمایید.

آرد، پودر شکر ، پودر بادام ، بکین پودر و مارگارین یا کره را با هم مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید می توانید مواد گفته شده را در دستگاه غذا ساز بریزید و مخلوط کنید باید خمیرتان خوب ورز داده شود و هم بخورد تا یکدست و لطیف شود.
سینی فر را چرب کنید و فر را روشن کنید تا به اندازه لازم گرم شود. از خمیرتان با قالب های گرد قالب بزنید و یا اگر بدون قالب کار می کنید به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با دستتان گرد کنید و در سینی که چرب کرده اید قرار دهید به همین روند ادامه دهید تا خمیرتان به طور کامل تمام شود. شما می توانید از این خمیر به به صورت تارت هم استفاده کنید و رویش انواع کرم هایی که دوست دارید بریزید
در نهایت سینی را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از این که شیرینی قورابیه بادام خوب پخت شد، رویش را با پودر شکر و بادام تزئین کنید و نوش جان کنید.