شیرینی نخودچی بدون فر

شیرینی نخودچی بدون فر

میتوانید در تهیه شیرینی نخودچی بدون فر به جای کره از روغن نباتی هم استفاده کنید ولی عطر و طعم این شیرینی با کره بسیار بیشتر است. راز خوشمزه شدن این شیرینی بوی خوب آرد نخودچی است که با تفت دادن به اندازه آن به دست می آید. این شیرینی نخود چی بسیار مناسب برای ایام عید می باشد.

برای تهیه شیرینی نخود چی بدون فر ابتدا باید آرد نخودچی را داخل یک تابه بریزید و آن را با شعله بسیار ملایم تفت دهید تا زمانیکه بوی خوبی از آرد بلند شود. سپس از روی شعله بردارید و بگذارید تا خوب سرد شود.
شکر و دانه های هل را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند و آن را به آرد سرد شده اضافه کنید.
کره ذوب شده را به مخلوط بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
در کف سینی کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را در روی آن پهن کنید و قالب های دلخواه بزنید. میتوانید روی آنها را کمی مرطوب کنید و سپس روی آن را با خلال یا پودر پسته تزیین کنید و آن را در ظرف در دار بچینید و در یخچال نگهداری کنید