شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

نکاتی در رابطه با تهیه شیرینی نخودچی :

شکر یا پودر قند را در ظرفی بریزید و روغن جامد یا کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سعی کنید حداقل به مدت ۵ دقیقه به طور مداوم این مواد را با هم خوب هم بزنید تا کرم نرم و لطیفی به دست آید .
ارد نخودچی را با پودر هل الک کنید، سپس به مواد اضافه کنید و تا زمانی که خمیرتان یکدست شود به ورز دادن ادامه دهید. بعد از این مرحله، خمیرتان را بگذارید تا نصف روز استراحت کند تا ور بیاید
بعد از استراحت دادن به خمیر، خمیرتان را در ظرفی مسطح پهن کنید و با وردنه آن رابه طور یک دست و هم قطر در آوردید .با قالب های مخصوص این کار خمیرتان را تا انداره ای که مواد تمام شود قالب بزنید. توجه کنید که قالب های کوچکی که معولا برای نخود چی به کار می برند، قالب های کوچه ستاره ای و چهار گوش هستند ولی شما میتوانید با توجه به سلیقه خودتان هر قالبی با هر شکلی انتخاب کنید. خمیر های قالب زده را همزمان که قالب می زنید در سینی چرب شده به فاصله های یکسان از هم بچینید
در نهایت روی نخودچی هایی که در سینی چیده اید به مقدار دلخواهتان پودر پسته بریزد و سینی را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. لازم به ذکر است که بدانید فر را قبل از استفاده، حداقل ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود.