لوز نارگیل

لوز نارگیل


لوز نارگیل یک شیرینی بسیار لذیذ است که سوغات استان یزد است . این شیرینی خوشمزه برای عید بسیار مناسب است و اهالی استان های دیگر نیز به شدت از آن استقبال کردند

ابتدا شکر، آب و گلاب را روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید و مانند شربت شود . تا حدی آن را بجوشانید که وقتی یک قاشق از آن بر میدارید قطره آخر آن موقع ریختن کش بیاید سپس آن را بگذارید تا خنک شود، دقت کنید که وقتی سرد می شود غلیظ تر می شود.
نشاسته ذرت ، پودر قند و نارگیل را با هم مخلوط کنید.
شربت سرد شده را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید. تا جایی شربت را اضافه کنید که یک خمیر ایجاد شود ولی اصلا خیس نباشد چرا که اگر بیش از حد خیس باشد لوز خوب سفت نمیشود.
خمیر آماده شده را در ظرف لبه داری پهن کنید و با دست خوب فشار دهید تا منسجم و فشرده شود. سعی کنید ارتفاع آن کم نشود. سپس روی آن را با پودر پسته بپوشانید و در یخچال بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه آن را در آورده و به شکل لوزی برش دهید سپس دوباره در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.