مافین صبحانه

مافین صبحانه

این صبحانه ی تر و کم چرب ولی مغذی و پر از طعم را حتما امتحان کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی مافین صبحانه:

۱- برای اندازه گیری دقیق تر آرد، آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.
۲- هویج را رنده کنید.
۳-جوز هندی را ریز رنده کنید و یا آسیاب نمایید.
۴- از موز رسیده استفاده کنید. آن را له کنید.
۵-با این میزان مواد ۱۲ عدد مافینِ صبحانه خواهید داشت.

از قبل، فر را با درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۱۲ عدد قالب مافین را با روغن چرب کنید.
در ظرفی بزرگ آرد، شکر قهوه ای، جوش شیرین، بیکینگ پودر، جوزهندی و نمک را ترکیب کنید. جو پرک و کشمش را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. روغن زیتون، تخم مرغ، شیر، هویج و موز را به سایر مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
یک چهارم هر قالب را از خمیر پر کنید. مافین ها را برای ۲۳ تا ۲۵ دقیقه در فر قراردهید، تا زمانی که خلال دندانی که در وسط آن ها فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد.
مافین ها را گرم و یا به دمای محیط سرو کنید.