ماهی با رویه سبزیجات و سالاد اسفناج

ماهی با رویه سبزیجات و سالاد اسفناج

سس خردل به این غذا طعم متفاوتی می دهد و طعم های آن را متعادل می کند. لیمو در کنار اسفناج هم نقطه ی قوت دیگر این غذاست. آن را امتحان کنید!
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با رویه سبزیجات و سالاد اسفناج:

۱- به ۴ تکه فیله ماهی سالمون هر کدام به وزن حدود ۱۷۰ گرم نیاز دارید.
۲- از برگ های کوچک اسفناج استفاده کنید.
۳-از پیاز قرمز استفاده کنید. آن را نازک حلقه حلقه کنید.

از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و کنار بگذارید.
در غذا ساز، برش های نان، برگ های جعفری، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همراه مقداری نمک و فلفل چند بار با هم بزنید.
تکه های سالمون را روی فویل قرار دهید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. روی فیله ها سس خردل بزنید و از ترکیب نان و جعفری بر روی آن ها قرار دهید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند. آن ها را برای ۱۱ تا ۱۳ دقیقه تا رنگ سالمون ها مات شود، در فر قرار دهید.
در این میان، در ظرفی ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را با آب لیمو ترکیب کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. برگ های اسفناج و خلال های پیاز را به آن ها اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
سالمون را با سالاد اسفناج و قاچ های لیمو سرو کنید.