ماهی سفید با زیتون و سس گوجه

ماهی سفید با زیتون و سس گوجه

این غذا با سسی به سبک ایتالیایی بسیار ساده و خوشمزه است. نوش جان!
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سفید با زیتون و سس گوجه :

۱- سیر را ریز خرد کنید.
۲-برگ های ریحان را از ساقه جدا کنید. ساقه ها را ریز خرد کنید.
۳- گوجه ها را برای چند ثانیه در آبجوش و سپس در آب سرد بندازید و پوست آن ها را جدا کنید.
۴- از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
۵- به ۴ عدد فیله ۱۵۰ گرمی ماهی، بدون پوست و تیغ نیاز دارید.
۶- هسته های زیتون ها را در بیاورید.

برای تهیه سس، مقداری روغن زیتون در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و ساقه های ریحان را در آن بریزید. فلفل چیلی قرمز را با چاقو شکاف دهید تا هنگام پخت نترکد، آن را به مواد اضافه کنید. مواد را تا سیر نرم شود ولی تغییر رنگ ندهد، تفت دهید.
گوجه را به مواد اضافه کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.بگذارید برای ۳۰ دقیقه با حرارت پایین قل بزند. فلفل چیلی را از آن خارج کنید، گوجه ها را با قاشقی چوبی له کنید.در صورت نیاز، دوباره بر روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید و به آن اندکی سرکه قرمز اضافه کنید.
برای پختن ماهی، از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سس را ظرف مخصوص فر (به سایز ۲۰ در ۳۰ سانتی متر) بریزید. بر روی فیله های مرغ از هر دو طرف، نمک و فلفل بپاشید و در سس قرار دهید. زیتون ، کیپر(در صورت تمایل) و برگ های ریحان را روی ماهی ها بریزید.
آن را برای حدود ۱۵ دقیقه تا ماهی مغزپخت شود، در فر بگذارید. می توانید آن را با سالاد سرو کنید.